joi, 22 martie 2012

Cupa UNPR Sector 1 la fotbal – un extraordinar exercițiu european!



Nu credeam că băieții care s-au întrecut în fotbal duminica trecută pe unul dintre terenurile BTT vor oferi un asemenea exercițiu de viață european. Poate că Sarkozy și echipa lui ar avea ce să învețe de la locuitorii Sectorului 1, să vadă cum se poate trăi în mod civilizat într-o perioadă de criză.
Duminică, 16 de echipe s-au bătut pentru un loc în fruntea celor mai buni jucători de fotbal din sector.
Așa cum anunțam vineri, Uniunea Națională pentru Progresul României Sector 1, unde sunt președinte de onoare, a dat startul acestei manifestări sportive cu turneul de calificare, acțiune care s-a ținut în Parcul Herăstrău, la terenurile de la BTT (adresa: Șoseaua Nordului nr. 7-9), începând cu ora 13.00. Taxa de înscriere a fost 0 (zero) lei!
Echipele au fost formate din cinci jucători de câmp și un portar, iar regulamentul aplicat a fost asemănător cu cel de la fotbalul de sală. Arbitrii au fost delegați si autorizați de Federația Română de Fotbal (FRF). Toți participanții au primit diplome, medalii, cupe, precum și alte premii-surpriză.
Merita să vezi eforturile, îndârjirea, dorința de a învinge, toate sentimentele prin care au trecut tinerii din sector, pentru a se califica în finala care va avea loc pe 6 mai 2012 (am decis să o decalăm, odată cu celelalte etape, pentru ca participanții să poată sărbători Paștele în familie).
S-au calificat în finală patru echipe, dar două sunt cel puțin interesante: Romii din Bucureștii Noi și Echipa de A.U.R. (A.U.R. vine de la Alianța pentru Unitatea Romilor).  De-aia spuneam că francezii ar avea multe de învățat de la noi, locuitorii sectorului 1. Celelalte două echipe sunt Turlac și Legionarii .
Iar parfumul european l-a dat și faptul că la manifestare a venit antrenorul Ioan Andone, un prieten excelent. Cine l-a urmărit cu atenție a văzut că, dincolo de distracție ochiul său exersat vâna talente, probabil din reflex.
Așadar, cei care vor să petreacă un week-end plăcut și sănătos pot veni la următoarele meciuri. Manifestarea vizează echipe din toate cele patru colegii ale Sectorului 1, pentru care vor fi organizate turnee de calificare în alte trei week-end-uri. Următorul turneu de calificare va avea loc duminică, 1 aprilie 2012, apoi – peste trei săptămâni22 aprilie 2012, iar ultimul pe 6 mai. Finala va avea loc pe data de 20 mai 2012. Cei care mai vor detalii sau vor să se înscrie se pot adresa lui Mihai Ionițescu, mobil 0726.102.290.
A fost superb, urmăriți câteva fotografii. Dar mai bine ar fi să participați. Vă aștept!







  

                                  











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu