vineri, 9 martie 2012

COMUNICAT DE PRESĂ


Organizația Sectorului 1 a Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) are ușile deschise pentru toți membrii de centru-stânga ai PSD care s-au simțit ieri lezați de faptul că, după 20 de ani de activitate în partidul fondat de Ion Iliescu, au fost practic desființați fără milă, din rațiuni mărunte, pur politicianiste.
Liviu Goncea, președintele UNPR Sector 1, consideră o gravă eroare politică gestul lui Titus Corlățean – până de curând, un ilustru necunoscut - de a distruge pentru propriul interes organizația PSD Sector 1. Goncea spune că greșelile săvârșite în ultima vreme de conducerea PSD au dus la disoluția organizațiilor și au creat confuzie în rândul membrilor acestui vechi partid social democrat.
„Îi așteptăm la organizația noastră pe toți cei care văd distruse în PSD valorile morale ale social-democrației. UNPR rămâne singura alternativă adevărată, de centru-stânga, pe scena politică românească”, conchide președintele UNPR Sector 1.

ORGANIZAȚIA UNPR SECTOR 1

4 comentarii:

  1. Ceea ce a facut domnul Iliescu este total eronat si tipic actiunilor comuniste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucrurile acestea nu ar trebui sa existe intr-o organizatie, mai ales de rangul psd-ului. Este total eronat cu se gestioneaza lucrurile acolo.In acel partid clar nu se stie incotro se indreapta lucruile si ce se vrea pentru societatea romana.

    Intradevar, UNPR ramane singurul partid de centru-stanga, care inca nu si-a uitat ideologia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui ca oamenii cu coloana vertebrala din psd sa plece din partid, daca sunt umiliti de un simplu om, doar pentru ca il cheama iliescu. Este o dovada clara de neprofesionalism si de faptul ca ion iliescu este depasit de situatie.

    RăspundețiȘtergere