vineri, 25 mai 2012

Pepe cântă, timp de două săptămâni, pentru locuitorii din Sectorul 1

Pepe, cunoscutul cântăreț de muzică latino, va susține mai multe concerte live în următoarele două săptămâni în mai multe zone din Sectorul 1 al Capitalei, concertele fiind oferite locuitorilor de candidatul UNPR la funcția de primar al Sectorului 1, Liviu Goncea.
    Primul concert, organizat miercuri, 23 mai, în Parcul Bazilescu, a fost la limită să fie anulat din cauza vremii. Dar Pepe a adus noroc: pentru patru ore, ploaia de miercuri s-a oprit, permițându-le tinerilor adunați în fața vechiului Teatru de vară din parc să se bucure de ritmul muzicii cunoscutului artist.
    Bucuros de căldura cu care a fost primit de locuitorii din cartierul Bucureștii Noi, Pepe a acordat autografe și a cântat melodiile cerute de public, pe principiul ”music by request”. Cei adunați in fața scenei UNPR au cântat împreună cu artistul melodiile preferate.
    ”Dumnezeu ține cu oamenii, nu vedeți cum a fost? Între două ploi torențiale, au fost fix patru ore de cer senin, adică exact cât am avut nevoie să pregătim scena, să se desfășoare concertul de 40 de minute al lui Pepe și să strângem din nou scena și aparatura”, spune Liviu Goncea, președintele UNPR Sector 1 și candidatul UNPR la funcția de primar al Sectorului 1.
    Pentru următoarele două săptămâni, Goncea a programat împreună cu Pepe șase concerte care vor avea loc în diverse cartiere. Astfel, după concertul de miercuri, vor urma alte cinci concerte care vor începe la ora 18.30, după cum urmează: pe 28 mai, pe Bulevardul Laminorului, pe 29 mai pe Strada Băiculești, pe 30 mai – strada Godeanu, la intersecție cu strada 16 Februarie, pe 31 mai în față la Teatrul Masca și pe 6 iunie în cartierul Chitila, pe platforma de lângă strada Mezeș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu