vineri, 25 mai 2012

Întâliniri cu seniorii Sectorului 1

   Candidatul UNPR la funcția de primar al Sectorului 1 ascultă păsurile pensionarilor

    Candidatul UNPR pentru funcția de primar al Sectorului 1, Liviu Goncea, deschide vineri, 25 mai, seria de întâlniri cu seniorii din această parte a Capitalei. Întâlnirea are loc, începând cu ora 12.30, la Restaurantul ”Patru Anotimpuri”, din Parcul Herăstrău (zona Ambasadei Chinei), din Șoseaua Nordului nr.7-9 (terenurile B.T.T.).
    ”Seniorii noștri sunt oameni care nu trebuie uitați. Cred că ei sunt cei care și-au dăruit o mare parte din viață pentru binele comun al tuturor românilor și au o experiență din care avem multe de învățat. Mă voi întâlni periodic cu acești oameni, pentru că cineva trebuie să le asculte păsurile și să le găsească o rezolvare. Îi invit, cu respect, la masă pe acești oameni, ca să avem discuții libere pentru a ne asigura tuturor o viață mai ușoară”, spune Liviu Goncea.
    La această primă întâlnire sunt invitați seniori din Cartierul Aviației. La următoarea întâlnire, care va avea loc pe 30 mai la Restaurantul (fostul Club Modern), din Bd. Bucureștii Noi nr.48, din cartierul Pajura, sunt așteptați locuitorii cu vârste de aur ai acestui cartier, celelate întâlniri urmând să fie anunțate din timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu